Vàrem parlar de nous productes i qualitats de vins; projectes de noves iniciatives; com no poguérem obviar, es va parlar de la crisi i com s’ha d’introduir a la cuina elaborant plats amb productes de baix cost, però sense menysprear la saludable cuina mediterrània.
Han cuinat els germans Muñoz, Xavi i Nino. Plats saborosos i d’exquisida presentació. Una amanida amb farcellets de salmó fumat a les dues salses; els farcells el formen el salmó que guarden l’amanida. Altre plat, un senzill, però gustós saltejat de favetes amb daus de cansalada i botifarra negra esparracada; un plat ràpid de cuinar però molt agraït al paladar. Un tercer plat molt senyor, un lluç al forn amb crosta de picada i un coixí de patates a la 'panadera' acompanyat de rodelles de tomàquet i carbassó fregits. El pa, com no, del Manel Turull, amb uns cinc panets de diferents gustos, com aperitiu. Com a postres un pastís de xocolata, i una novetat de l’obrador Sàbat, uns bombons ovalats de gin tònic.
La beguda ha estat una selecció de vins amb DO Penedès (blanc) i DO Valenciana (negre), també cava.
