Crida a la desobediència civil

No puc donar suport a una crida de desobediència civil

I ara què? Diuen que el temps ho cura tot encara que hi ha ferides que triguen a cicatritzar. La meva passió és escriure. Penso que la comunicació és vital de la mateixa manera que ho és comunicar amb respecte.Tots tenim dret a defensar les nostres idees sense trepitjar les dels altres.

Què ha succeït a Catalunya? Com hem arribat a aquest carrer sense sortida? Sóc catalana, apolítica i no simpatitzo amb l'independentisme. Per què? És molt senzill d'entendre. No puc donar suport a una crida de desobediència civil. És una bogeria! El programa independentista no ha estat a l'altura.

Penso que els presos polítics o els polítics presos depenent dels ulls que ho mirin ho tenen francament difícil. El govern ho podia haver fet millor sense cap dubte! Quan les decisions són complexes i encara que així sigui t'obstines a seguir endavant, les conseqüències s'han d'assumir.
Qui s'ocuparà de solucionar tot el problema social? Què ens espera en el futur? Només tenim una vida! De veritat que ha valgut la pena tanta desobediència?

Els nens necessiten referents amb valors. Potser aquest sigui el motiu més important pel qual no puc donar suport al procés d'independència.

Sempre sincera.

 
Comentaris

Destaquem