Entrar a la tardor amb actitud positiva

La nostra ciutat, el nostre barri, serà el que nosaltres vulguem que sigui i la teva vida et resultarà més plena i alegre si participes en les activitats culturals i socials

Hem entrat a la tardor a finals de Setembre, i hem agafat el ritme habitual de l'any de manera agradable i càlida en poder gaudir encara de festes majors, activitats lúdiques i commemoratives que ens han convidat a tothom a sortir al carrer amb magnífics sopars a la fresca al parc de Ramon Barnils i a celebrar esplèndidament i amb alegria els 25 anys del nostre Teatre-Auditori.

Avui ja som a l'octubre i tot canvia, però crec que amb tota l'oferta cultural del teatre, de les associacions (Aula Gent Gran, Unesco, Xalet Negre, Cal Temerari, UniPau), amb les activitats dels casals, amb la festa de la tardor i d'altres, ens podem sentir-molt contents i feliços de formar part d'aquesta gran ciutat i no tenir por d'entrar a la tardor amb actitud positiva. Fa goig veure la gran quantitat d'activitats culturals i formatives que diferents organismes o entitats realitzen i la munió de gent que hi participa tant en els barris com en el centre de la ciutat. Siguem pro actius, mirem de participar i ajudar als que organitzen activitats.

La nostra ciutat, el nostre barri, serà el que nosaltres vulguem que sigui i la teva vida et resultarà més plena i alegre si participes en les activitats culturals i socials. Mira d'acceptar els canvis, que sempre hi són i seran en la vida, procura mantenir una actitud positiva enfront de tot el que t'arribi. No deixis que la foscor dels dies de la tardor apagui la teva llum interior. Tindrem una tardor plena d'ofertes i activitats culturals que desitjo que les visquem amb molta energia. A la tardor, no et quedis a casa, surt i gaudeix de totes elles i aconseguiràs fer un Sant Cugat actiu i tu estaràs ben viu.

 
Comentaris

Destaquem