Excepcional! The Waterboys al TA!

El segell "Excepcional" és una iniciativa que vam començar fa tres anys amb l'objectiu de portar artistes internacionalment consagrats i consagrades

Tan sols falta un mes per al concert "Excepcional" d'enguany (dimecres 11 de juliol a les 21 h), al Teatre-Auditori. El segell "Excepcional" és una iniciativa que vam començar fa tres anys amb l'objectiu de portar artistes internacionalment consagrats i consagrades a la nostra ciutat, i l'esdeveniment ja es consolida amb aquesta tercera edició.

El primer concert es va celebrar el juliol de 2016 amb l'aclamada artista californiana Suzanne Vega, acompanyada del guitarrista dublinès Gerry Leonard (que havia estat guitarrista i director artístic de l'enyorat David Bowie), i l'any passat vam poder gaudir dels greatest hits de Supertramp a càrrec del carismàtic Roger Hodgson, acompanyat d'una banda de músics excel·lents.

Enguany, també us tenim preparada una gran vetllada musical de la mà de The Waterboys, la llegendària banda liderada per l'incombustible Mike Scott (Edimburg, 1958). Trenta anys després del mític àlbum Fisherman's Blues, una impactant barreja de folk irlandès/escocès, country i rock'n'roll, Scott, més inquiet que mai, ha seguit evolucionant, sempre cercant noves fórmules i noves sonoritats. El seu últim disc "Out of All This Blue" també s'inspira en la seva relació sentimental amb l'escultora i artista Manga, Megumi Igarashi (àlies Rokudenashiko).

Si encara no coneixeu la banda, us animo a descobrir alguns dels seus àlbums més aplaudits: "This is the Sea" (1985), "Fisherman's Blues" (1988) i "Room to Roam" (1990), sense oblidar, evidentment, "Out of All This Blue" (2017), el treball que la banda està girant arreu del món. I us animo també a venir al Teatre-Auditori per gaudir del concert en directe.

Serà un gran directe i una vetllada "excepcional". No us ho perdeu!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem