Gràcies a la zona verda, els barris tindran més vida

És hora de quedar-se al barri

Reconec que les coses canvien i cal adaptar-se.

Sant Cugat creix i els barris van agafant més protagonisme. Aquest tenen cada vegada més oferta comercial, cultural i de serveis. Ja no ens cal anar tant al centre a comprar. El nivell dels serveis que tenim als barris, estan lluny encara del que caldria. Aviat arribaran a ser-ho gràcies a l'efecte de la zona verda.

Abans els qui veníem de fora, podíem aparcar en zona blanca o en zona blava que al migdia era gratuïta. Ara amb tot de color verd s'ha canviat per què al migdia també pagues. Abans m'agradava anar al centre de Sant Cugat per temes culturals i per estar amb amics, cada vegada ho faré menys. Estic d'acord que pels empadronats el preu és econòmic, però gràcies a la zona verda, l'objectiu de buidar el centre de cotxes i de persones aviat ho aconseguiran.

Ens ho pensarem més d'una vegada si anem o no a aquell o altra acta, serem més selectius i valorarem com ens desplaçarem quan anem al centre de Sant Cugat. Amb tot això aconseguirem potenciar els barris i gaudir del que tenim al costat de casa. Amb el temps m'agradarà veure com evolucionarà. Crec que anem cap a un centre per a turistes però no per a les persones grans i petites dels barris que vivim a Sant Cugat.

Estic gestionant el canvi intentant veure els avantatges de la zona verda, l'augment de les blaves, però em preocupa la gent treballadora que ve de fora de la ciutat i que ara té molt complicat anar a la feina. Tinc la sensació que de 8 a 20 hores de dilluns a divendres no ens volen a dins a la gent de fora.

És hora de quedar-se al barri i si no estàs empadronat, buscar un pàrquing o una altra feina fora del centre.

 
Comentaris

Destaquem