Inici de curs a Volpelleres

Ha estat un començament força complicat, motivat, principalment, per l'endarreriment tant de les obres del Leonardo da Vinci com de l'ampliació dels mòduls de La Mirada

Acabada la Festa Major i amb la mel als llavis del 10è aniversari, donem per inaugurat el curs 2018-2019.

Ha estat un començament força complicat, motivat, principalment, per l'endarreriment tant de les obres del Leonardo da Vinci com de l'ampliació dels mòduls de La Mirada, el que ha fet que pares i alumnes hagin patit un retard en l'inici del curs escolar, amb tot el que això comporta. Tot plegat empitjorat pels problemes de mobilitat en hora punta a les vies d'accés al Polígon Can Sant Joan, encara per resoldre.

Tanmateix, l'inici de curs ha portat també molt bones notícies en forma de nous equipaments pel barri al servei dels veïns. Tot i els problemes inicials, el Leonardo da Vinci ja està en marxa i hem sabut que el Mercat de Volpelleres veurà la llum a finals d'any. Un mercat cridat a convertir-se en un pol de cohesió pel barri, amb 19 parades de producte fresc i una sala polivalent per activitats de 200 m² de superfície.

Una fita també il·lusionant és l'inici de les tant demandades actuacions de millora al Bosc de Volpelleres, que garantiran la seva protecció i conservació, així com la recuperació i millora del circuit esportiu, l'accessibilitat i la integració i nexe amb el barri de Coll Favà. I no oblidem tampoc la reforma de l'Estanyol de la Guinardera, que ens ha de permetre gaudir d'aquell meravellós espai verd en les millors condicions.

La cirereta esperem posar-la a mitjà termini amb dos projectes que ens apassionen especialment: el Parc de la Guineu i el Casal Volpelleres. Tenim el compromís polític i molta feina per fer, però amb il·lusió i ganes tot és possible.

Volpelleres batega més fort que mai, així que som-hi!

 
Comentaris

Destaquem