La postveritat de la política

Defensem, una vegada més, la transparència amb la qual ha treballat sempre el govern de la ciutat

Rebutgem les acusacions llençades contra l'alcaldessa i el govern de la ciutat en relació al Cas Palau. Defensem, una vegada més, la transparència amb la qual ha treballat sempre el govern de la ciutat.

En els últims dies, i després de la sentència del Cas Palau, el nostre grup, i per tant, la nostra tasca al capdavant de l'ajuntament, s'ha posat en entredit, i s'ha fet sense cap fonament i sense existir cap tipus de condemna judicial pel que refereix a Sant Cugat. Ningú de l'ajuntament de Sant Cugat ha resultat cridat, investigat ni condemnat en aquesta sentència no ferma. La guerra bruta que estan portant a terme alguns grups polítics de la nostra ciutat, falten a la veritat, són difamatòries i només busquen intoxicar. Convidem a tots aquells grups que presentin denúncies al jutjat, si consideren que el nostre partit som responsables d'alguna cosa.

Quan s'afirma que hem fet silenci és absolutament fals. Hem donat nombroses explicacions en pro de la transparència i de la defensa del bon nom del nostre ajuntament perquè no tenim res a amagar.

S'ha fet una comissió informativa extraordinària, un ple extraordinari on es va acordar encarregar una auditoria externa que analitzés tot el procés de contractació d'aquesta obra del PAV3. Una auditoria que en l'actualitat es troba en procés licitatori.

El nostre grup sempre defensarà l'honorabilitat, la transparència i el bon fer que ens ha caracteritzat, i no permetrem que el joc polític d'alguns continuï perjudicant i posant en entredit la nostra tasca al capdavant del govern municipal.

 
Comentaris

Destaquem