Llum, càmera i acció

La instal·lació de l'enllumenat públic ha d'ser independent de la Xarxa de Distribució de la Companyia Elèctrica

Després d'anys, esperant una intervenció eficaç i eficient per part de les institucions i empreses implicades en referència al problema de l'enllumenat públic, em ve al cap un parell de frases prou conegudes: "Saber és poder" (F Bacon) o bé "Si vols pots". Potser així podré ajudar a desembrollar aquest desconcert gairebé Kafkià.

No tornaré a incidir després de més de 2 anys fent-ho, en el perill que suposa (ja hi ha hagut algun ensurt al respecte), ni l'impacte visual que provoca enmig d'un parc natural.

Simplement el que he fet ha sigut quelcom a l'abast de qualsevol, llegir, i posar-hi interès, per tal de poder convertir uns fets reactius en proactius i una queixa, en alternatives de solució. De fet, això és precisament el que m'agradaria que l'Ajuntament de Sant Cugat fes.

Mesures preventives abans que correctives.

La instal·lació de l'enllumenat públic ha d'ser independent de la Xarxa de Distribució de la Companyia Elèctrica (RBT), ja que enllumenat públic depèn de l'Ajuntament i els de RBT de la companyia.

Si ús passegeu pel barri de les Planes i amb cura, a poc a poc, pareu atenció, ús n'adonareu que, en molts casos, una instal·lació està sobre l'altre, sense tenir en compte els afegits de la telefonia.

Albert Einstein deia: "Hi ha una força motriu més poderosa que el vapor, l'electricitat i l'energia atòmica, es diu VOLUNTAT"

Malgrat que el fet de voler equiparar-nos a ambdós savis seria una utopia, estic convençuda que prestar atenció als fets i a les persones en general, és una virtut a l'abast de molt poques persones. Desenvolupem virtuts?

 
Comentaris

Destaquem