Moltes gràcies a tots

Els veritables mereixedors d'aquest premi sou tots els voluntaris que sempre esteu disposats a col·laborar i a ser solidaris

Vull donar les gràcies a totes les persones conegudes o no, que amb el seu vot han fet possible que dins del meu cor, i en un lloc molt especial, estigui per sempre més el Premi Sant Cugat 2017, per què em sento molt santcugatenca i rebre aquest premi m'ha fet moltíssima il·lusió, per estar votat per molts de vosaltres i és maco tenir tants bons amics.

Però en realitat vull fer palès que els veritables mereixedors d'aquest premi sou tots els voluntaris que sempre esteu disposats a col·laborar i a ser solidaris. Us vull donar les gràcies a tots perquè el premi realment és vostre. Tots els nominats per la seva tasca realitzada es mereixien guanyar i no negaré que em feia por que algun amic estimat i nominat no sortís guanyador, però al final el goig va ser total en veure que ells també varen ser guardonats.

L'alegria de rebre aquest premi és indescriptible, per què no creus que realment siguis mereixedora de rebre'l, aclapara saber que algú t'ha proposat i nominat, el que resulta més al·lucinant és la quantitat de gent coneguda i desconeguda que et felicita, no només perquè espera que guanyis, sinó perquè l'hi agrada el que fas i que celebra que ho hagis fet i resulta una moguda alegre en la qual tothom participa i que em motiva a seguir compromesa amb tot i amb tots.

Vull compartir amb vosaltres, els voluntaris del Banc Farmacèutic, els amics i tots els votants del premi, aquestes sensacions i emocions per celebrar els valors que aquesta ciutat ens proporciona, la magnífica gal·la que va ser genial, i que Sant Cugat, és una ciutat amb magnífiques persones generoses i voluntàries que saben conviure amb amor i en pau.

 
Comentaris

Destaquem