Sant Cugat obert per vacances, el govern també

Sembla que tot està tranquil: poques persones pel carrer, botigues tancades, però hi ha moltes obres

Escric aquestes línies arribant d'una visita que he fet com Alcaldessa accidental, al Sr. Vicente Carrasco de Valldoreix pel seu centenari... Com que també faig anys a l'agost, sé el que és que tothom estigui fora quan ho celebres. Ha estat molt content (m'ha impressionat la qualitat de vida que té als 100 anys!) de la medalla del Pi i del diploma que li hem portat. Estava rodejat dels companys de residència Virgen de la Puerta, les directores, dels seus 2 fills, néts i besnéts, que han portat alegria a la residència.

També hem activat el protocol d'alerta de calor. Què vol dir? Vol dir que juntament la Creu Roja, el servei de Teleassistència i Policia Local, truquem i/o visitem a una llista de persones vulnerables a la ciutat sigui per qüestions d'edat o de salut. Els fem recomanacions del tipus de no sortir de casa fins al vespre, que si hidratar-se, etc. Agraeixen la trucada i la majoria no precisen el nostre ajut a causa de la generositat no només de família i amics, sinó en molts casos de veïns que en tenen cura.

Sembla que tot està tranquil: poques persones pel carrer, botigues tancades, però hi ha moltes obres. També hem visitat arranjaments i hem fet millora de voreres del centre i dels barris, instal·lacions de balises de LED que posem a 100 passos de vianants, itineraris accessibles per a bicicletes i vianants, etc. És un no parar!

I atenció al que passarà al setembre. Hem presentat a la premsa (que tampoc fa vacances) el primer vehicle autònom de transport públic a Catalunya. L'estrenarem a Sant Cugat del 7 a l'11 de juny a la Rambla de Celler. Qui vulgui podrà pujar i experimentar com es va en un autobús sense conductor. De moment no estem preparats per implantar-lo però ens expliquen que cap a l'any 2025 el model de transport anirà cap aquí.

 
Comentaris

Destaquem