Tenim l'espai i el nom. Ara toca el Parc! #JoVotoParcDeLaGuineu

Objectiu de donar nom a un dels principals espais verds del barri

Volpelleres va ser un dels protagonistes del darrer Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat. El motiu, l'aprovació per unanimitat de l'assignació del nom de 'Parc de la Guineu' a la zona verda situada a sota de l'escola l'Olivera i per sobre del Túnel de Can Bellet.

D'aquesta manera, i amb el vistiplau de la comissió del nomenclàtor, es feia realitat una petició llençada cinc mesos abans per part de l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres, amb l'objectiu de donar nom a un dels principals espais verds del barri. Podeu veure tots els detalls de la petició a l'article 'Vulpeslares i el Parc de la Guineu'.

Però, com es va iniciar tot aquest procés? Cap allà al mes de setembre de 2017, el que fos recentment escollit pregoner de la Festa Major de Volpelleres, en Josep Maria Vallès, ens preguntava per l'adreça a on es faria el pregó, cosa que ens va agafar desprevinguts. Tret d'algunes referències de proximitat, més aviat conegudes pels que som del barri, no teníem com dir-li la ubicació exacta. De forma que, el que va començar com una anècdota, va suscitar un debat intern amb el resultat que ja sabeu.

Ara la qüestió és, podem dir amb fermesa que el Parc de la Guineu és una realitat? Tenim l'espai i tenim el nom, conceptes força importants, no hi ha dubte. Però necessitem elements per integrar-lo a la vida del barri i que esdevingui un nou punt de trobada per la gent que, tal com es va constatar durant la 1a Diada del Joc i l'Esport, no tenia molt clar on estava ubicat.

Per això, és de vital importància que, entre tots, donem una última empenta, per mitjà del nostre vot, al nou parc, per tal que el puguem gaudir com més aviat millor.

 
Comentaris

Destaquem