Un gran avenç

Pares i mares disposats a escoltar una proposta. Som pacients. Però ara la cosa ja necessita una solució

Estimat Ajuntament

Som pares i mares contents de viure a Sant Cugat, contents de la ciutat que tenim i dels molts espais per gaudir a l’aire lliure. Un Parc Natural a tocar que hem sabut protegir i preservar de les ànsies urbanitzadores de poderosos grups immobiliaris.

 

Aquests pares i mares contents patim un autèntic via crucis cada matí al portar els nens i nenes a l’escola Avenç. La seguretat és pèssima, els accessos lamentables i quan plou, un autèntic fangar.

Ni a peu, ni amb bici i menys amb cotxe. No hi ha manera de garantir els accessos i les sortides. No pot ser. De debò. Feu-hi alguna cosa.

 

De ben segur que la ubicació, als peus de Collserola, deu limitar les possibilitats, però així no podem continuar.  Aneu-hi un matí i veureu nens passant per on no es pot, pares saltant cotxes i un escalèxtric de cotxes buscant un lloc inesistent perquè ja estan ocupats pels estudiants d’Esade. Que fem doncs?

Pares i mares disposats a escoltar una proposta. Som pacients. Però ara la cosa ja necessita una solució.

La trobarem segur; heu solucionat temes més complicats com la protecció d’aquest espai de Collserola que estimem i que ens envolta.

 
Comentaris (4)
Lucila Fa 9 mesos
Totalmente de acuerdo. Es un problema que debería ser tenido en cuenta. Las partes implicadas deberían dar una solución. Garantizar las condiciones de acceso y seguridad a la escuela es un problema que requiere de una solución inmediata. El camino a pie cuando llueve es intransitable. La puesta en marcha de la zona verde ha acrecentado el número de coches de alumnos que asisten a Esade aparcados frente a la escuela lo cual hace imposible poder aparcar para dejar a los niños. Necesitamos un
Andrew Fa 9 mesos
Porque no poner todo zona azul con espacios bien marcados. El problema son los alumnos de Esade y trabajadores de Esade que ocupan espacios.
Bernat Fa 9 mesos
Si al matí es complicat a la tarda es una Gymkhana. Per no parlar que no s'hi pot arribar amb transport públic, i l'estat de tots els accessos que és força dolent, sobretot els dies que plou, O a l'hivern quan ja s'ha fet fosc que no hi ha ni un punt de llum.
Mar Fa 9 mesos
Totalment d'acord. Però afegiria que el via crucis es repeteix cada tarda a l'hora de la recollida.