Exposició. "El parlar dels papers i les pedres", de Pep Codó

Del 03 de Gener al 31 de Març

Del 3 de gener, al 31 de març, es pot visitar l'exposició "El parlar dels papers i les pedres", de Pep Codó, a Canals Galeria d'Art.

Per visitar presencialment l'exposició, cal demanar cita prèvia: tel. 607 253 998 / infogaleria@canals-art.com.

Pep Codó (Sant Cugat del Vallès, 1946) escultor català, va aprendre l'ofici de guixaire amb el seu pare i el modelat i la construcció de maquetes, fins que entrà en el món de l'escultura. Amb estudis a la Massana, va començar a exposar el 1963. Gabriel Ferrater li va dedicar l'últim escrit sobre art que va realitzar abans de la seva mort. El 2001 va presentar l'exposició Pedra i Ferro al Monestir de Sant Cugat, on va mostrar caps guarnits amb uns traços mínims. Entre les seves obres públiques destaquen l'escultura del parc Kionggi, a Corea del Sud. També, a Sant Cugat, té les obres Diàleg a la plaça de l'Auditori i la Rosa dels Vents, al Turó de Can Mates.

La crítica d'art Anna Tamayo, autora dels textos del catàleg de l'exposició, diu: "...Els callats materials esdevenen còmplices en la recreació de l'imaginari de l'escultor, amb la seva silenciosa presència estimulen l'actitud creativa de Codó, que hi deixa l'empremta al seu damunt, fent-los sinònims de nous significats. Porcions bessones en les quals l'alba d'ànim creatiu s'hi expressa, cedint-los un protagonisme equivalent als elements que hi recrea....".

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Exposició. "El parlar dels papers i les pedres", de Pep Codó

Dia i hora: Del 3 de gener al 31 de març, hores convingudes

Lloc: Canals Galeria d'Art (c. d'Orient, 24)

Preu: Gratuït

Organitza: Canals Galeria d'Art

Dades Activitat

Data: Del 03 de Gener al 31 de Març

Preu: Gratuït

Organitza: Canals Galeria d´art

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem