Exposició Històries del Cosplay

Del 17 de Març al 17 d'Abril

L'Ateneu Santcugatenc acull la primera activitat organitzada pel col·lectiu Kanibaruland, conformat per joves de Sant Cugat i els voltants de Barcelona que tenen en comú la seva passió per l’ànime i el Cosplay.

Es presentaran en societat a l’Ateneu Santcugatenc el divendres, 17 de març, en un esdeveniment conformat per una exposició fotogràfica de la història del cosplay a la sala d’actes, un vernissage i una sessió de música electrònica en directe al pati de l’Ateneu.

Des d'aquell moment, i fins al 17 d'abril, es podrà visitar l'exposició, sent un recorregut fotogràfic que fa un repàs per la història de les mascarades, les disfresses i el Cosplay en un espai circular amb circuit lineal.

Des d’una visió i intenció pedagògica i d’unió de comunitat, explorem a través de la fotografia històrica l’inici, creixement i la globalització del cosplay al llarg del temps. El concepte central de l’exhibició és transitar del llenguatge literari a una narració visual alimentada d’analogies i contrastos, afinitats i diferències a partir de les recerques fetes en relació al cosplay. L’objectiu és exhibir una visió de la Història del Cosplay a partir del pensament literari i narratiu entorn de la producció fotogràfica nacional i internacional.

Fotografies, pòsters, portades de llibres i revistes ens ajudaran a comprendre d’on neix el cosplay, com va començar a través de les mascarades del segle XVIII i com ha anat en creixement des de la cultura popular, la ciència-ficció i l’anime japonès. Va dirigida a tots aquells que s’interessen per la història, la cultura, la ciència-ficció, l’anime i en última instància, el cosplay.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Exposició Històries del Cosplay

Dia i hora: Del 17 de març al 17 d'abril

Lloc: Sala d’actes de l’Ateneu

Preu: Gratuït

Organitza: Associació Mirai de Cosplay i Cultura, Kanibaruland, i l’Ateneu Santcugatenc

Dades Activitat

Data: Del 17 de Març al 17 d'Abril

Preu: Gratuït

Organitza: Associació Mirai de Cosplay i Cultura, Kanibaruland, i l’Ateneu Santcugatenc

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem