Teatre. "El gegant del Pi"

Dimecres, 20 de Setembre de 20:00 a 21:30 de 2023

El Teatre-Auditori Sant Cugat acull dimecres, 20 de setembre, la representació teatral "El gegant del Pi", de Pau Vinyals. En aquesta autoficció Pau Vinyals debuta com a autor per compartir una profunda reflexió personal arran de la descoberta d'un secret familiar.

"El gegant del Pi" és un espectacle que parla sobre l'herència familiar rebuda, en un intent per encarar la construcció d'una llar. Què és capaç de fer una família per defensar les seves propietats? I una casa? Què es pot arribar a fer per salvar un fill?

Pau és un home de 33 anys que s'acaba de comprar un pis al barri del Raval de Barcelona amb la seva dona, la Judit. Mentre van traient de les caixes tots els objectes i fotos familiars, en Pau recorda com estimava el seu avi. El seu avi era franquista.

Fitxa artística: Companyia: Cassandra Projectes Artístics. Autoria i interpretació: Pau Vinyals. Direcció: Júlia Barceló, Pau Vinyals. Producció: Cassandra Projectes Artístics, La Planeta, Teatre Jardí de Figueres, Teatre de Banyoles.

Sala Platea.

Preu general: 12€ (preu especial aniversari).
Durada: 1 hora i 20 min.
Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Teatre. "El gegant del Pi"

Dia i hora: 20 de setembre a les 20 hores

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Preu: 12€

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Dades Activitat

Data: Dimecres, 20 de Setembre de 20:00 a 21:30 de 2023

Preu: 12

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem