Teatre. "Quant temps em queda?"

Divendres, 27 de Gener de 20:00 a 22:00 de 2023

El Teatre-Auditori Sant Cugat acull el 27 de gener, a les 20 hores, la proposta teatral "Quant temps em queda?", de Marta Buchaca. Una comèdia per morir-se de riure de la dramaturga i directora Marta Buchaca.

Sinopsi:

Àngels, doctora en medicina, descobreix un sistema que permet, de la manera més senzilla i ràpida, establir si a una persona li queden més o menys de cinc anys de vida. Abans i tot d'anunciar el seu descobriment al món, fa les últimes proves amb el seu marit, també metge, com a conillet d'índies. Les anàlisis són clares: al Pere li queda menys d'un mes de vida i la seva futura vídua documenta en un seguit de vídeos un experiment que, ja ho sap, acabarà malament... Ell té clar com vol passar els seus últims dies: llegint el Quixot i deixant ben lligat el futur de la seva dona i, també, el del seu millor amic, el Lluís, que s'acaba de separar de la muller i germana de l'Àngels, la Maria.

Fitxa artística: Direcció: Marta Buchaca. Intèrprets: Lluís Villanueva, Betsy Túrnez, Marta Bayarri, David Vert. Producció: La Pocket amb coproducció de Focus i Festival Grec.

Durada: 1 hora i 30 min.

Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Teatre. "Quant temps em queda?"

Dia i hora: 27 de gener, a les 20 hores

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Preu: 28€

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Dades Activitat

Data: Divendres, 27 de Gener de 20:00 a 22:00 de 2023

Preu: 28

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem