Teatre. "El sopar dels idiotes"

Divendres, 23 de Setembre de 20:00 a 21:30

La temporada setembre 22 - gener 23 al Teatre-Auditori Sant Cugat s'ha preparat amb molta il·lusió per recuperar la màxima normalitat possible. Presenta un total de 32 espectacles, del 23 de setembre de 2022 al 28 de gener de 2023

"El sopar dels idiotes" és la història d'un executiu que, en companyia dels seus amics, acostuma a sopar cada setmana amb un convidat molt particular. Sempre es tracta de presentar en petit comitè un desconegut que ha estat seleccionat pel fet de semblar-los estúpid. En aquesta ocasió, han triat un funcionari d'Hisenda que fa maquetes gegantines amb mistos. El convidat es presenta a la cita i, en un tres i no res, aconsegueix que l'executiu sigui abandonat per la seva dona, la seva amant i el seu metge, a més de ser inspeccionat per unes presumptes irregularitats fiscals.

De Francis Veber. Una comèdia divertida i original que s'ha convertit en un dels clàssics de l'humor més representats amb èxit a tot el món.

Fitxa artística: Adaptació: Paco Mir. Direcció: Pep Anton Gómez. Intèrprets: David Olivares, Artur Busquets, Anna Gras, Toni González, Jordi Vidal Gómez, Ariana Bruguera. Producció: Vania Produccions.

Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori

Dades Activitat

Data: Divendres, 23 de Setembre de 20:00 a 21:30

Localitat: Sant Cugat Del Valles

Adreça: Avinguda del Pla del Vinyet 48

Preu: 28

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem