Dissabte, 27 d'abril, a partir de les 11.30 hores, Cuinada oberta de temporada al Mercat de Pagès.
La cuinera Rosa Montoriol compartirà receptes i trucs per aprofitar al màxim els aliments de temporada amb productes del Mercat en una cuinada oberta i gratuïta en col·laboració amb Valira, que facilitarà els estris de cuina.
Es cuinarà amb productes de temporada incloent una explicació històrica del plat i els ingredients. Montoriol ajudarà a entendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia.
Aquesta activitat s'inclou en les iniciatives que l'Ateneu porta a terme per conscienciar i sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari.
Fitxa de l'activitat:
Activitat: Cuinada oberta de temporada al Mercat de Pagès
Dia i hora: 27 d'abril a les 11:30 hores
Lloc: Plaça de Sant Pere
Preu: Gratuït
Organitza: Ateneu Santcugatenc
Dades Activitat
Data: Dissabte, 27 d'Abril de 11:30 a 13:30
Preu: Gratuït
Organitza: Ateneu Santcugatenc
Afegeix-ho al calendari