Cuinada oberta de temporada al Mercat de Pagès

Dissabte, 27 d'Abril de 11:30 a 13:30

Dissabte, 27 d'abril, a partir de les 11.30 hores, Cuinada oberta de temporada al Mercat de Pagès.

La cuinera Rosa Montoriol compartirà receptes i trucs per aprofitar al màxim els aliments de temporada amb productes del Mercat en una cuinada oberta i gratuïta en col·laboració amb Valira, que facilitarà els estris de cuina.

Es cuinarà amb productes de temporada incloent una explicació històrica del plat i els ingredients. Montoriol ajudarà a entendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia.

Aquesta activitat s'inclou en les iniciatives que l'Ateneu porta a terme per conscienciar i sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Cuinada oberta de temporada al Mercat de Pagès

Dia i hora: 27 d'abril a les 11:30 hores

Lloc: Plaça de Sant Pere

Preu: Gratuït

Organitza: Ateneu Santcugatenc

Dades Activitat

Data: Dissabte, 27 d'Abril de 11:30 a 13:30

Preu: Gratuït

Organitza: Ateneu Santcugatenc

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem