40a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars

Divendres, 26 de Maig de 17:30 a 20:30

Divendres, 26 de maig, el Parc de Can Vernet acull la 40a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, a partir de les 17.30 hores.

La 40a Festa de Cloenda, és una activitat que celebra la finalització de les competicions dins del programa dels Jocs Esportius Escolars (JEE) del curs 2022-23 i la cloenda de les activitats esportives escolars.

Paral·lelament es faran un conjunt d'activitats esportives que oferiran als infants una mostra dels esports que desenvolupen en el programa d'esport escolar, organitzats en diferents estacions, on es treballaran aspectes motivadors i d'habilitats de caire esportiu. Tot sempre des d'una variant o joc de l'esport representat.

Una de les novetats d'enguany és el canvi de localització de la festa al Parc de Can Vernet.

Apartats de la festa

  • Lliurament de trofeus (als 3 millors equips classificats, excepte categories pre-benjamí i benjamí) i medalles a la participació individual i col·lectiva a totes les categories. També s'entregaran medalles a totes les nenes i nens que han participat en les activitats esportives sense competició.
  • Activitats esportives per a totes les edats per tal que pugui participar tothom qui assisteixi a la festa. Es faran activitats d'atletisme, bàsquet, futbol, handbol, voleibol, escacs, tennis de taula, iniciació i multiesport.

Més informacióOMET Sant Cugat.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: 40a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars

Dia i hora: 26 de maig, de 17.30 a 20.30 hores

Lloc: Parc de Can Vernet

Preu: Gratuït

Organitza: OMET

Dades Activitat

Data: Divendres, 26 de Maig de 17:30 a 20:30

Preu: Gratuït

Organitza: OMET

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem