Nadal a Sant Cugat 2022: Vols ser Ambaixador o Ambaixadora Reial?

Del 28 de Novembre de 2022 al 16 de Desembre de 2022

Un any més, Sant Cugat es prepara per celebrar les Festes de Nadal i de Reis.

Com aquests darrers anys, es necessitaran persones voluntàries per fer d'Ambaixadors/Ambaixadores. Si vols formar part d'aquesta aventura, a partir del 28 de novembre et pots inscriure des de la web de l'Associació d'Amics dels Veterans i la Regalèssia (amvere.com).

El període d'inscripció finalitza el 16 de desembre 2022 a les 23:59 hores. El 20 de desembre es realitzarà un sorteig amb totes les persones inscrites i es comunicaran durant el mateix dia, qui són els afortunats. També s'indicarà l'hora i lloc on es farà l'assaig el divendres 30 de desembre, d'assistència obligatòria.

L'edat mínima per participar és de 18 anys, i es valorarà positivament actituds escèniques, d'improvisació i de parlar en públic.

Tasques dels Ambaixadors i Ambaixadores:

Els Ambaixadors i les Ambaixadores estaran en el Campament Reial que estarà instal·lat al claustre del Monestir les tardes dels dies 2 al 4 de gener de 2023.

Aquest any, també acompanyaran a ses Majestats durant la Cavalcada del dia 5 de gener recollint les cartes que les nenes i nens de Sant Cugat vulguin donar als Reis a darrera hora.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Inscripcions per ser Ambaixador o Ambaixadora Reial

Dia i hora: del 28 de novembre al 16 de desembre

Lloc: Inscripció a la pàgina web de l'organització.

Preu: Gratuït

Organitza: Amics dels Veterans i la Regalèssia

Dades Activitat

Data: Del 28 de Novembre de 2022 al 16 de Desembre de 2022

Preu: Gratuït

Organitza: Amics dels Veterans i la Regalèssia

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem