L'Espai Txocu acollirà l'activitat Showcooking de cuina Slow Food en el marc dels actes de la Setmana de l’Alimentació Conscient. Serà aquest 18 d'octubre.
L'activitat s'adreça al sector de la restauració, i anirà a càrrec de Susana Aragón, del restaurant Cèntric Gastro; i Mariano Martínez, de l'Associació de Gastronomia i Turisme.
Es prioritzarà la participació del sector de la restauració de Sant Cugat. Obert a tothom fins a esgotar aforament.
Fitxa de l'activitat:
Activitat: Showcooking de cuina Slow Food
Dia i hora: 18 d'octubre, a les 18 hores.
Lloc: Espai Txocu (avinguda Ragull, 74)
Preu: Gratuït, amb inscripció prèvia.
Organitza: Ajuntament de Sant Cugat
Dades Activitat
Data: Dimarts, 18 d'Octubre de 18:00 a 20:00 de 2022
Preu: Gratuït
Organitza: Ajuntament de Sant Cugat
Afegeix-ho al calendari
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok