Tres empreses santcugatenques reben la distinció de la Cambra de Comerç

Els Premis Cambra 2012 han reconegut a Roche Diagnostics, Anuntis i Ricoh pels plans de formació que han iniciat i les seves propostes a favor del medi ambient

La Cambra de Comerç de Terrassa ha fet públic el llistat de les 10 empreses guardonades als Premis Cambra 2012. Enguany es van presentar 32 candidatures, entre les guanyadores, tres són de Sant Cugat.

Roche Diagnostics
ha estat reconeguda a la categoria de Responsabilitat Social Corporativa per la seva tasca a favor de reduir el consum energètic i, a la vegada, minimitzar l’impacte ambiental. Aquesta empresa, amb seu a Sant Cugat, es dedica a la distribució i comercialització de productes per al diagnòstic in vitro. Bidons Egara, de Viladecavalls, també ha rebut la distinció dins d'aquesta categoria.  

Anuntis Segundamano i Ricoh han estat les dues corporacions que la Cambra de Terrassa ha distingit pel que fa als projectes de Formació i Coneixement. Anuntis es dedica a la publicitat online i Ricoh a la gestió d'informació d'empreses i organitzacions. Ambdues, han iniciat plans de formació per als seus treballadors amb l'objectiu de millorar l'eficiència dels seus treballadors.

Altres distincions
Fragance Science dedicada a la producció de colònies i perfums, d'Olesa de Montserrat, i Zeta Espacial, que fabrica i comercialitza productes de confiteria, de Rubí, han rebut els premis a la Internacionalització. Els reconeixements a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis han estat per dues empreses de Terrassa. L'han rebut la Fundació President Amat Roumens, dedicada a la venta de productes de jardineria i Masachs Naus Industrials, que ofereix serveis d’intermediació en operacions de lloguer i compravenda de naus industrials.

Dues empreses de Viladecavalls han estat premiades amb el premi per l'Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. Circutor, dedicada al disseny, fabricació i comercialització d’equips per a l’eficiència energètica i Grup Ficosa, dedicada a la investigació, desenvolupament, producció i comercialització de sistemes i components per vehicles.

Premis Cambra
Es van crear l'any 1997 i des d'aleshores la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha reconegut a més de 130 empreses de la demarcació. Es premien aquelles corporacions més actives, amb projectes de futur i que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic.

 
Comentaris

Destaquem