Conferència. "Quins efectes té el Camí de Sant Jaume sobre la salut mental i el benestar psicològic? Resultats de l'estudi Ultreya"

Dimarts, 31 de Gener de 19:00 a 20:00

En el marc del cicle de conferències "Parlem del Camí de Sant Jaume", aquest 31 de gener es farà la Conferència "Quins efectes té el Camí de Sant Jaume sobre la salut mental i el benestar psicològic? Resultats de l'estudi Ultreya".

El ponent serà Albert Feliu Soler, professor Serra Húnter i investigador del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona, i l'acte el presenta Amics del Camino de Santiago de Sant Cugat.

Com s’indica a la web on es presenten els resultats de l'estudi psicològic Ultreya, "moltes de les persones que realitzen el Camí de Sant Jaume expliquen en arribar a casa que aquesta ha estat una experiència terapèutica". Els resultats de l'estudi Ultreya, en què han participat centenars de pelegrins, aporten evidència científica a aquesta impressió.

Entrada gratuïta.

Fitxa de l'activitat:

Activitat: Conferència. "Quins efectes té el Camí de Sant Jaume sobre la salut mental i el benestar psicològic? Resultats de l'estudi Ultreya"

Dia i hora: 31 de gener, de 19 a 20 hores

Lloc: L'Ateneu

Preu: Gratuït

Organitza: Amics del Camino de Santiago de Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Ateneu Santcugatenc

Dades Activitat

Data: Dimarts, 31 de Gener de 19:00 a 20:00

Preu: Gratuït

Organitza: Amics del Camino de Santiago de Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Ateneu Santcugatenc

Afegeix-ho al calendari
 
Destaquem