Debat ciutadà per repensar la Festa Major

Durant el mes de maig tothom qui ho vulgui podrà participar en les cinc reunions que es faran per remodelar tot allò que calgui de la festa

Els santcugatencs tindran la oportunitat de dir allò que pensen i discutir la millor opció per renovar la Festa Major de Sant Cugat a partir d'aquest 2012. Per fer-ho, l'Ajuntament ha près la iniciativa de crear un debat ciutadà per remodelar la Festa: "Cal posar-la al dia", ha assegurat en el 'TOT' el regidor de Cultura i Joventut, Xavier Escura.

Els dies 4, 5, 11, 12 i 23 de maig tindran lloc les trobades per refer la Festa Major de la ciutat, des dels diversos aspectes que la conformen. Es faran a la Casa de Cultura i al Centre Popular Andalús. Són d'accés gratuït però per partticipar-hi cal omplir aquest formulari.

A les diverses sessions es parlarà de la continuïtat de la cultura popular, els continguts de la festa, els models de gestió o el finançament de la mateixa. L'últim debat, el del dimecres 23 de maig servirà per donar a conèixer tot allò que experts i ciutadans hagin decidit als debats anteriors. La Festa Major d'enguany se celebrarà des del dijous 28 de juny fins el diumenge 1 de juliol, recuperant així els quatre dies festius habituals, a diferència de l'any passat quan la festa va durar una setmana. Tot i que es posaran en marxa moltes de les iniciatives que hagin sortit dels debats "aquest any serà de transició i no serà fins el 2013 quan es podrà marcar finalment el full de ruta", ha declarat Escura.

Descarrega't el programa dels debats per repensar la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem