Sant Cugat inaugura una mostra en suport a les dones

L'eslògan d'enguany és 'Diferents però iguals' i el cartell és obra de la dissenyadora Chantal Casanovas

La mostra antològica de tapissos de Rosario Gallifa, s'inaugurarà a Sant Cugat la tarda d'aquest divendres, 6 de març, en motiu de celebració del Dia de la Dona. A la inauguració, també hi seran presents l'artista i la presidenta d'ADA i comissària de l'exposició, Mercè Beascoa. El Museu del Tapís Contemporani Sant Cugat - Casa Aymat, acull aquesta exposició, que es podrà visitar fins el pròxim 12 d'abril i que organitzen de manera conjunta l' Ajuntament i Associació Dones de l'Art.

La ciutat se suma un any més a la commemoració del Dia de la Dona el dia 8 de març amb una quinzena d'activitats que inclouen música, exposicions, cinema i activitats de sensibilització als centres educatius de la ciutat.

Propostes per a la igualtat

En total, Sant Cugat ha programat una quinzena d’activitats, com ara el concert de gospel organitzat per la formació Esencia de Vida, la representació de l’obra de teatre L’alè de la vida, de David Hare, o la projecció que farà l’Associació Assadegam del documental Un mismo cielo, de Laura Latorre i Míriam Herrero.

A més, diversos centres educatius de Sant Cugat faran tallers d’anàlisi d’estereotips sexistes, tallers de relacions igualitàries i activitats de corresponsabilitat. El Museu del Tapís Contemporani organitzarà una jornada de portes obertes i donarà a conèixer el taller Explica’m teixint, que aplega dones que han patit violència de gènere al voltant de la confecció d’un tapís.

 L’Associació Noestasola també ha organitzat un concert de Pere Codó amb la musicació de poemes i, com cada any, l’Escola d’Art ha seleccionat les millors propostes del concurs de cartells del Dia de la Dona per mostrar-les en una exposició que es podrà visitar en aquest centre educatiu.

Consulteu totes les activitats.

 
Comentaris

Destaquem