13 candidats opten, de moment, als Premis Ciutat 2013

Des del diumenge, 24 de novembre, fins al diumenge, 23 de febrer es poden presentar propostes, per optar al guradó santcugatenc

Els premiats dels Premis Ciutat de Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera Els premiats dels Premis Ciutat de Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera
El Premis Ciutat de Sant Cugat ja tenen els seus primers candidats. L'artista Ariane Patout, Sprint Idiomes, l'Institut Leonardo da Vinci, Mercantic, Sant Cugat Empresarial, el Taller Jeroni de Moragas i Activitats Sant Cugat, van ser les primeres propostes per a guanyar els guardons a instàncies de la comissió de tècnics municipals. Ara, des de que els ciutadans poden votar els seus candidats, s'han afegit a la lista set participants més. Aquest són: l' Associació Vallès Amics de la Neurologia AVAN, l'Estanc Cal Crispín, l'esportista Joan Pahisa, el Club Rugby Sant Cugat, el dibuixant de comics Esteve Polls i  l'Associació Voluntariat per la llengua.


El primer dia per poder votar va ser el passat diumenge, 24 de novembre, durant la Festa de Tardor, i encara queda gairebé més d'un mes, fins al 23 de febrer, perquè els santcugatencs facin les seves aportacions.

Les propostes es poden fer a través de la pàgina web, o bé posant una butlleta a les diferents urnes repartides per al ciutat; al TOT Sant Cugat, a l'Ajuntament, a la Ràdio Sant Cugat, a la Casa de Cultura, al Casal de Joves Torreblanca, al Teatre-Auditori i als centres de la Xarxa de Cultura de Centres Polivalents.

 
Comentaris

Destaquem