10 jugadores del Club Voleibol pugen al podi en l'estatal de seleccions autonòmiques

El santcugatenc Ignasi Sanchís (FC Barcelona) ha estat campió d'Espanya amb la selecció catalana cadet masculina

10 jugadores del DSV CV Sant Cugat han pujat al podi en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de voleibol, que s'ha disputat a Valladolid de l'11 al 14 d'abril. També cal destacar la medalla d'or que ha aconseguit el santcugatenc Ignasi Sanchís, col·locador del FC Barcelona, amb la selecció catalana cadet masculina.

La selecció catalana infantil femenina, integrada per 4 jugadores del DSV CV Sant Cugat, s'ha adjudicat l'estatal, en què ha estat invicte. Són Maria Clarabuch, Zoi Mavrommatis, Júlia Muñoz i Ingrid Portela. En la final, Catalunya ha superat (3-0) la Comunitat de Madrid.

6 jugadores del DSV CV Sant Cugat han acabat en la tercera posició en l'estatal. Són Mònica Argemí, Sofía Lozano, Carolina Matamoros, Ariadna Priante, Elia Rodríguez i Laura Sancho. Després de perdre la semifinal amb Andalusia, campió del torneig, han disputat el tercer i quart lloc amb la selecció de Canàries, a qui s'han imposat per 3-1. Aquesta selecció finalitza el torneig havent cedit un partit i 3 sets. L'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Joshua Pérez, ha format part del cos tècnic d'aquesta selecció.

Ignasi Sanchís, campió amb la selecció catalana cadet

Ignasi Sanchís, campió d'Espanya amb la selecció catalana cadet masculí. FOTO: Cedida

El santcugatenc Ignasi Sanchís s'ha coronat campió d'Espanya amb la selecció catalana cadet masculina. En la final, Catalunya ha guanyat a la Comunitat Valenciana per 3-1. Els catalans no han perdut cap partit i només han cedit 4 sets en els sis partits disputats.

Catalunya, la selecció amb més podis

La selecció catalana cadet femenina, amb 6 jugadores del DSV CV Sant Cugat i el tècnic Joshua Pérez, tercera a l'estatal. FOTO: DSV CVSC

Les seleccions catalanes de voleibol han aconseguit sumar dos ors, un bronze i una setena posició al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, convertint-se en la delegació amb més podis. Els quatre equips desplaçats per Catalunya, han superat, amb escreix, els resultats de l'any passat on només es va aconseguir un bronze, dues quartes posicions i una vuitena plaça.

Les seleccions catalanes que han disputat aquest estatal han millorat les posicions de l'any passat on els equips cadets van acabar en quarta posició, l'infantil masculí en la vuitena plaça i la infantil femenina va acabar amb la medalla de bronze.