100 cims en 84 dies, el repte esportiu del santcugatenc Oriol Sanz

El Tossal dels Tres Reis ha estat el primer cim que ha coronat Oriol Sanz en aquest repte esportiu, sota el nom d'Essència

El santcugatenc Oriol Sanz ha iniciat una travessa que durarà 84 dies amb l'objectiu de fer cim a 100 de les muntanyes més importants de Catalunya. Sota el nom d'Essència, Sanz ha coronat el Tossal dels Tres Reis, el divendres 16 de juliol, sent el primer dels 100 cims que el santcugatenc farà en les pròximes 12 setmanes.

Així doncs, Sanz, de 54 anys, recorrerà 900 quilòmetres per territori català i andorrà amb una autocaravana amb la intenció de continuar teletreballat mentre aconsegueix aquest repte esportiu. "És un projecte personal que neix de les ganes de compartir aquesta experiència amb gent propera i poder difondre-la" ha assenyalat Oriol Sanz.

D'aquesta manera, Sanz va planificar aquest projecte durant el confinament, amb la inspiració de la iniciativa dels 100 cims de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. "Soc un amant de l'esport i dels reptes" sentenciava el santcugatenc, el qual el seu pròxim cim serà el Mont Caro.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem