16 clubs participaran en la 15a edició del Torneig Internacional de Voleibol Base

Durant el 20 i 23 de setembre, els pavellons de Sant Cugat i Valldoreix acolliran el campionat, tot i que les semifinals i finals es faran exclusivament al pavelló 3

La 15a edició del Torneig Internacional de Voleibol Base Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez comença a escalfar motors. El campionat, organitzat pel DVS - Club Voleibol Sant Cugat i que es disputarà entre el dijous 20 de setembre i el diumenge 23 del mateix mes, ja té confirmats els equips que hi participaran.


En aquesta edició, 48 equips de 16 clubs diferents competiran en les 3 categories base del torneig: infantil, cadet i juvenil. Durant els 4 dies, es jugaran un total de 120 partits, tant en el pavelló de Valldoreix com els 3 de la ZEM Rambla del Celler, i hi haurà una participació al voltant de 670 jugadores.


En cada categoria, participaran 16 equips, distribuïts en dos grups diferenciats pel nivell de joc: or i plata. En els darrers anys, aquest format ha funcionat molt bé, ja que els mateixos equips són els que decideixen en quin nivell competir. A més, seguint la tònica dels darrers anys, l'acte de presentació es farà en el pavelló 3 el dissabte 22 a les 18.30h.


Per a Carles Bisbe, organitzador del campionat: "Esperem repetir l'èxit d'edicions anteriors, una festa del voleibol base femení". A més, el santcugatenc apunta que l'equilibri d'equips internacionals i equips d'Espanya fa que s'intercanviïn cultures i que les noies creïn vincles, alhora que competeixen".


48 equips de 16 clubs 


Del club santcugatenc hi participaren 17 equips: 5 en categoria infantil, 6 en categoria cadet i 6 en categoria juvenil. A part del club santcugatenc, hi participaran 6 equips catalans. L'AEC Vallbona Granollers, el Voleibol Sant Just, el Club Voleibol Vall d'Hebron i el Club Voleibol Esplugues ho faran amb 1 equip per categoria, mentre que el Balafia Volei i el Club Volei Sant Boi, participaran amb només un equip juvenil.


Com a representants d'Espanya estaran el Getxo Voleibol, amb un cadet i un juvenil, l'AD Voleibol Rivas, amb dos equips infantils i un juvenil, el Dragons Voleibol Moralzarzal, amb un infantil, i el Club Voleibol Alcobendas, amb un infantil i un cadet.


A més, com cada any, equips de fora d'Espanya vindran a jugar el campionat. El club letó, el Riga Volleyball School, participarà amb un equip per categoria i el polonès LTS Legionovia Legionowo ho farà també amb 3 conjunts. D'altra banda, el Pallavolo Tor Sapienza de Roma ho farà amb un equip juvenil, la Scuola di Pallavolo Serramazzoni amb un cadet i la Scuola di Pallavolo Anderlini amb un infantil.

 
Comentaris

Destaquem