17 activitats esportives ompliren els carrers per la Festa Major

Tant els esports individuals com els esports en equip seran protagonistes durant la Festa Major de Sant Cugat, en la que hi haurà tornejos, campionats i exhibicions diferents

Arriba la Festa Major de Sant Cugat i un any més, l'esport serà protagonista en aquests dies festius. En l'any que Sant Cugat ha estat escollida com a Ciutat Europea de l'Esport, fins a 17 activitats esportives ompliran els carrers, unes activitats destinades a totes les edats i esports.


El dijous 28 de juny s'inaugurarà la 17a Festa de l'Esport al Carrer. Un any més, diferents activitats vinculades al món de l'esport ompliran el Parc de Can Vernet de 17.30h a 22h


El dia de Sant Pere, el 29 de juny, obrirà la jornada el Campionat d'Espanya d'F3A d'Aeromodelisme i Radiocontrol. El campionat es disputarà al Camp de Vol de Can Graells de 8h a 20h. A més, el Torneig de vòlei platja tornarà a ser protagonista a les pistes del Parc de Can Vernet, celebrant la seva 4a edició, i disputant-se de 17h a 20h. Un any més, el Club Voleibol Sant Cugat serà l'encarregat de la seva organització.


Pels amants del món del ball, l'Hip-hop al centre ocuparà la plaça de Can Quitèria a partir de les 18.30h i a la nit, de 21h a 00h, se celebrarà la Trobada Jove d'Esport, una trobada amb activitats pensades per a joves d'entre 12 i 16 anys. A més, la Nit d'esport i rumba per als World Games Sant Cugat projectarà a la plaça del Coll, a partir de les 22.30h, el documental De Cap a Peus, un documental dedicat a la paràlisis cerebral i l'esport.


El dissabte 30 de juny, diferents tornejos esportius ompliren el programa de la Festa Major. El Torneig Senior Sevens Nacional es disputarà de 8h a 21h i estarà organitzat pel Club Rugby Sant Cugat, mentre que el 3r Torneig 12h de Futbol Sala Femení "Pas a pas amb el càncer de mama" es farà de 9h a 21h a la ZEM La Floresta.


A part, a la ZEM Jaume Tubau es disputaran els tradicionals tornejos de pàdel i futbol 7 de 9h a 21h, mentre que el Qbasket Sant Cugat repetirà amb el 3x3 solidari al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, de 9h a 19h. A més, el Campionat d'Espanya d'F3A d'Aeromodelisme i Radiocontrol seguirà el seu curs en el mateix horari, de la mateixa manera que el 4rt Torneig de volei platja.


Durant la tarda, la Festa de l'Esport al Carrer tornarà a ser present al Parc de Can Vernet de 17.30 a 22h i el Club d'Escacs de Sant Cugat organitzarà als Jardins del Monestir el Torneig de partides ràpides i simultànies d'escacs.


Finalment, la XV Concentració i passejada de motos tindrà lloc a la plaça de Sant Francesc a les 19h, mentre que el clàssic partit de futbol entre periodistes i polítics ha quedat suspès per part de l'organització.


L'últim dia, diumenge 1 de juliol, el Campionat d'Espanya d'F3A d'Aeromodelisme i Radiocontrol es disputarà de 8h a 20h., mentre que a les pistes del Club de Petanca Sant Cugat Atlètic es disputarà el V torneig de Petanca de Festa Major Ciutat de Sant Cugat de 8.30h a 15h.


A més, a partir de les 9h al Parc de la Pollancreda, la Pedalada BTT i Travessa de Running tornarà a ser protagonista en la Festa Major, celebrant la 21a i 8a edició respectivament. Per la seva banda, l'Olimpyc La Floresta organitzarà per primera vegada un Torneig Mixt de Futbol Sala a les pistes municipals de 8.30h a 17.30h i es tornaran a repetir als Jardins del Monestir l'exhibició de partides simultànies d'escacs a les 10.30h.


Finalment, la Passejada de Festa Major, organitzada per l'Associació Excursionista Altiplà, posarà punt final a l'esport, amb sortida al passeig de Gaudí a partir de les 18.30h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem