170 participants a la quarta edició de la Marxa Transcollserola de BTT

La prova s'ha disputat aquest diumenge i els ciclistes han hagut de completar un recorregut de 150 quilòmetres amb sortida i arribada al Parc Ramon Barnils

El Parc Ramon Barnils ha estat el punt escollit per la Unió Ciclista Sant Cugat per a donar el tret de sortida a la quarta edició de la Marxa Transcollserola de BTT. Aquest diumenge, a les 8 hores aproximadament ha començat la prova, amb un traçat de 55 quilòmetres i un total de 1.300 metres de desnivell positiu acumulat. 

La Unió Ciclista Sant Cugat ha organitzat la marxa, i ha situat tres punts d'habituallaments durant tot el circuit. La marxa, no tenia caràcter competitiu, s'ha fet a nivell amateur i fins a 170 ciclistes hi han pres part. Aquest fet significa que s'ha complert l'objectiu fixat per l'entitat santcugatenca pel què fa a l'assistència.

Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat ha valorat l'esdeveniment "de manera molt positiva, tant pel què fa a l'assistència com al funcionament". Robledo, a més ha subratllat que "estem molt contents perquè aquest any hem organitzat la marxa íntegrament amb personal de la Unió Ciclista, sense col·laboració externa d'altres agrupacions".

Un cop acabada la quarta edició de la Marxa Transcollserola de BTT s'ha ofert a tots els ciclistes la possibilitat d'assistir a una botifarrada impulsada des de l'organització.

 
Comentaris

Destaquem