La 1a edició de l'Open Padel Sant Cugat comença a escalfar motors

El torneig, organitzat pel Club Tennis Natació Sant Cugat, comptarà amb 5 categories de joc i cada dupla tindrà assegurada 3 partits durant el torneig, a més d'obsequis i activitats paral·leles

Per primera vegada, el Club Tennis Natació Sant Cugat organitzarà l'Open Padel Sant Cugat, un torneig pels aficionats a l'esport de raqueta. Disputat el dissabte 18 d'abril a les instal·lacions del club esportiu, en ell hi haurà 5 categories diferents en les quals poder participar, a més d'activitats durant la jornada festiva.

Així doncs, en les categories a la qual les parelles es podran apuntar són: 1a masculina, 2a masculina, 1a femenina, 2a femenina i mixta, totes elles per un preu d'inscripció de 26€ amb 3 partits assegurats per a cada dupla. A més, el preu d'inscripció inclourà una camiseta oficial del torneig, refrigeri pels participants i una entrada a la Sala Teatre pels que vulguin continuar amb la festivitat durant la nit.

D'altra banda, els organitzadors també donen l'opció a aquells amants al pàdel a poder gaudir de l'experiència, amb una pack d'entrada, més refrigeri i accés a la Sala Teatre per a la nit per 16€. Amb tot, una jornada festiva on el torneig de pàdel conviurà amb música i sortejos en les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat.

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem