El 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja recapta 10 tones d'aliments

Els aliments aniran destinats a persones afectades per l'impacte econòmic de la Covid-19

El Club de Golf Sant Cugat ha estat l'escenari del 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja, un torneig organitzat pel Grup Sisquella i que s'ha celebrat el dilluns 13 de setembre. Amb això, l'esdeveniment ha recaptat 10 tones d'aliments per a persones afectades per l'impacte econòmic de la Covid-19, gràcies a la col·laboració dels participants i els patrocinadors.

Els aliments, aliments amb certificats ecològics com oli, llet i peix blau en conserva, entre altres, aniran destinats a projectes de recuperació socioeconòmica per a persones en risc d'exclusió social dins el Pla Creu RESPON.

Amb això, Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya, ha fet un balanç positiu del 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja: "És el primer esdeveniment multitudinari que fem després de la pandèmia i ha estat un èxit. El nostre objectiu és sensibilitzar la població, les empreses i el món de l'esport perquè puguin col·laborar i estem molt contents de la participació. Esperem que sigui el primer de molts altres esdeveniments".

Per la seva banda, Lluís Sisquella, CEO del Grup Sisquella, explica com van decidir tirar endavant aquest torneig: "Com a empresa estem sempre compromesos i sempre hem de retornar a la societat. Amb això, vam tenir la idea de fer un torneig de caràcter solidari que millor que amb la Creu Roja, una entitat amb la qual mantenim un gran vincle".

Amb tot, en un format srcamble i amb equips de 4 golfistes, el 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja ha comptat amb la participació de 19 equips i un total de 76 participants, els quals han recorregut els 18 forats de l'entitat santcugatenca. En el format scramble, cada jugador d'un equip fa la seva sortida i després, s'escull conjuntament la pilota que més li convingui a cada equip per, des d'allà, tornar a tirar els 4 golfistes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem