2 bronzes del Club Muntanyenc en el Campionat de Catalunya sub-18

Ainhoa Pérez, en salt amb perxa, i Lycie Ruiz, en triple salt, van ser les medallistes del club santcugatenc

Les atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Ainhoa PérezLycie Ruiz van aconseguir penjar-se una medalla de bronze en el Campionat de Catalunya sub-18 d'atletisme en pista coberta, una competició que es va celebrar el dissabte 10 de febrer a Sabadell. En el cas d'Ainhoa Pérez, la santcugatenca assolia la medalla en la prova de salt amb perxa, amb una marca de 3.20 metres. Noa Martínez (FC Barcelona, 3.30) i Laia de Pablo (Pratenc AA, 3.20) copaven la part alta del podi. D'altra banda, Lycie Ruiz també aconseguia pujar a la 3a posició del podi, amb un salt d'11.41 metres. L'or era per Zuzanna Bednarek (Cornellà At.) i la plata per Aicha Khoumi (JA Sabadell), ambdues amb una marca d'11.83 metres.