2 golfistes del Golf de Sant Cugat copen les dues primeres places del Campionat de Catalunya Sènior

Mario Pérez-Calvo, cinquè cap de sèrie del torneig, va finalitzar amb 145 cops (72 i 73). Per la seva banda, Javier Vergés finalitzava amb un cop més (146), després de fer les dues voltes amb 75 i 71 cops

El golfista del Club de Golf Sant CugatMario Pérez-Calvo, s'imposa en el Campionat de Catalunya Individual Sènior 2018, disputat en el verd del Golf Terramar (Sitges) el dissabte 7 de juliol i el diumenge 8 del mateix mes, amb 145 tocs, un menys que el segon.

En el torneig, disputat en la modalitat de Medal Play, modalitat en la qual guanya el golfista que realitzi la ronda en el menor nombre de cops, hi van participar els 100 jugadors amb el millor rànquing de Catalunya. A més, el torneig es va disputar en dues voltes de 18 forats cadascuna.

En el termini de la primera volta, el santcugatenc finalitzava en una segona posició, després d'haver realitzat els 18 forats amb només 72 cops, empatant a punts amb el golfista Guillermo Arola (Golf Costa Brava) i per darrere d'Andreu Pérez del Club de Golf Llavaneres, qui va finalitzar amb només 70 cops.

En la segona volta, la regularitat del golfista santcugatenc (va fer els 18 forats amb 73 tocs i quedant de nou segon de la jornada) li va permetre alçar-se en la primera posició, una primera posició que va assolir des del quart forat de la segona volta i que ja no va deixar escapar.

A més, Javier Vergés, també del Club de Golf Sant Cugat, va quedar en segona posició després de finalitzar la primera volta amb 75 tocs i imposar-se en la segona jornada realitzant només 71 tocs i quedant-se a tan sols a un del santcugatenc Mario Pérez-Calvo.

Amb tot, en la classificació final handicap, classificació en la qual es resta en handicap de cada golfista per volta disputada, els santcugatencs (ambdós amb handicap 3) també van mantenir la primera i segona classificació en el Campionat de Catalunya Individual Sènior 2018.

Altre triomf del Club de Golf Sant Cugat

D'altra banda, en el Campionat de Catalunya Mid Amateur 2018, el soci del Club de Golf Sant Cugat Marc Bella es va imposar en el torneig disputat el 30 de juny i 1 de juliol al Lumine Golf Club Lakes Clubhouse (Tarragona). En el torneig, disputat també en la modalitat Medal Play a dues voltes, Marc Bella va quedar un punt per damunt del segon, finalitzant la competició amb 148 cops.