2 gols deixen al Junior FC sense poder disputar les semifinals del Campionat de Catalunya

Empatats a punts amb el CD Terrassa Hockey, la diferència de gols ha determinat que els egarencs es classifiquessin per a les semifinals

El conjunt masculí del Junior FC d'hoquei herba es queda a les portes de disputar les semifinals del Campionat de Catalunya, després de caure 5 a 2, el diumenge 6 de setembre, davant l'RC Polo. Els blau-i-negres arribaven segons a la classificació, no obstant això, la derrota, juntament amb la victòria del CD Terrassa Hockey vers al Línia 22 HC per 1 a 3, deixa els santcugatencs fora de les eliminatòries.

Més info: El Junior FC inicia un nou projecte amb molta joventut

En l'enfrontament, el Junior FC ha sortit al camp de joc amb dubtes, fet que ha permès 2 dianes primerenques de l'RC Polo, en el primer quart, ambdues de Xavier Lleonart. A més, l'RC Polo s'ha arribat a situar 5 a 0 en el marcador (amb 2 gols de Marc Reyne i 1 de Llorenç Piera) i no ha sigut fins als darrers minuts que els blau-i-negres han obert el marcador amb 2 gols de Jordi Farrés.

Més info: Oriol Torras és l'escollit per liderar el nou projecte del masculí del Junior FC

Per a Oriol Torras, entrenador nouvingut al club santcugatenc: "Hem jugat una primera part molt fluixa i hem encaixat 2 gols molt ràpids que ens han trencat els esquemes. Ens ha costat reaccionar, i quan semblava que estàvem a punt d'anotar el 2 a 1, l'RC Polo ens ha marcat 2 dianes més".

Tot i el resultat, Torras es mostra tranquil amb la projecció del seu equip: "Som un equip encara per fer, mentre que l'RC Polo compta amb quasi el mateix equip que la darrera temporada. Més enllà de la seva efectivitat, nosaltres no hem ocasionat gaires ocasions. És l'inici i cada jugador està adaptant el seu rol i esperem anar de menys a més".

D'altra banda, el Junior FC podria haver-se classificat a les semifinals tot i perdre. Per una banda, necessitava que el CD Terrassa Hockey no vencés el seu enfrontament; d'altra banda, la diferència de gols respecte als egarencs podria haver donat el pas als santcugatencs. No obstant això, finalment el CD Terrassa Hockey ha acabat amb 4 punts i una diferència de gols de +1, per contra els 4 punts dels santcugatencs i una diferència de gols de -1.

Més info: El Junior FC obrirà la Divisió d'Honor Masculina davant l'Atlètic Terrassa HC

Amb tot, el conjunt blau-i-negre disputarà, el divendres 11 de setembre, un partit vers al FC Barcelona per determinar la 5a i 6a posició del Campionat de Catalunya. "Serà un partit més per a preparar l'inici de la Divisió d'Honor, un inici complicat davant el poderós i complicat Atlètic Terrassa" afegia Oriol Torras.