2 medalles més per a ampliar el palmarès d'Olga Àlvarez

L'atleta revalida la victòria de la temporada passada en el Mundial de Múixing de Gossos Nòrdics junt amb el Sheppard i firma un meritori subcampionat nacional en el debut d'Aquiles

La santcugatenca i corredora de múixing Olga Àlvarez s'emporta un or i una plata amb només una setmana de diferència. La primera d'elles la va obtenir amb el seu gos Sheppard en el Campionat del Món de Múixing sobre terra de Gossos Nòrdics, mentre que el subcampionat ha estat el darrer cap de setmana amb Aquiles en el campionat nacional Mushing Sprint.


Olga Àlvarez viatjaba a Šamorín (Eslovàquia) per a revalidar el triomf aconseguit la darrera temporada en el Mundial de Gossos Nòrdics. El campionat, disputat el dissabte 17 de novembre i el 18 del mateix mes, es disputava en dues mànegues de 5,5 quilòmetres cadascuna. En elles, la santcugatenca i el seu gos Sheppard, un gos un de raça brac pur, van vèncer amb un temps total de 34 minuts i 59 segons.


Amb tot, la dupla formada per la corredora i el gos s'adjudica de nou el títol en la categoria Canicròs Dones Màster I, després de quedar quasi 2 minuts per sobre de Tamara Ivancova, 2a classificada. Per a la santcugatenca: "És una victòria molt il·lusionant per haver pogut compartir-la amb el Sheppard, el meu gos. Reforça el treball fet íntegrament de manera conjunta".


Subcampionat a Poliantes


Només una setmana després, Olga Álvarez participava en un campionat nacional, celebrat el dissabte 24 i el diumenge 25 de novembre a PoliantesCant`sbria. En ella, competia per primera vegada amb Aquiles, un gos d'un amic de raça Alaskano que s'inicia en el món del múixing. 


Tanmateix, la gallega Mónica Touriño els arrabassava la primera posició, després de vèncer ambdues mànegues (de 4,2 quilòmetres cadascuna) amb una diferència aproximada de 40 segons. Tot i no poder assolir la primera posició, la corredora santcugatenca sentencia: "Estic molt contenta del resultat. Era la primera vegada d'Aquiles i ha estat molt bona la seva resposta". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem