2 santcugatencs guanyadors de la Lliga Catalana d'esquaix

Els exjugadors de l'Squash Club Sant Cugat acaben amb l'imperi del Malibú Esportiu en la final i proclamen al Club Tennis Sabadell guanyador de Catalunya

Els santcugatencs Santi Grau i Marc Bieto s'imposen vencedors de la Lliga Catalana d'esquaix per equips amb el Club Tennis Sabadell. L'equip format pels 2 santcugatencs, junt amb Igansi Arms, va guanyar la final vers el Malibú Esportiu per 2 partits a 1.


El torneig es va disputar els dies 15 i 16 de juny al Gimnàs Squash 4 de Terrassa. En ell, hi van participar els 4 millors equips de la lliga regular, quedant-se fora el Club Natació Sant Andreu, cinquè classificat, i el Triops, sisè i últim classificat.


El CT Sabadell, tot i acabar empatat a punts amb el Malibú Esportiu, partia com a favorit gràcies al goal average. En les semifinals, s'imposava a l'Esquaix Igualada guanyant els 3 partits, mentre que en l'altra eliminatòria, el Nick Spa & Sports queia per 1 a 2 vers el Malibú Esportiu.


La final entre ambdós equips arribava a l'últim partit, després de vèncer cadascú un partit. En l'enfrontament decisiu, el que va disputar Marc Bieto, el marcador va estar molt ajustat en tots els jocs. No obstant això, el resultat final va ser de 3 sets a 1, sortint victoriós el CT Sabadell.


Per a Santi Grau "era el principal objectiu que teníem. El Malibú Esportiu fa molt de temps que guanya la lliga i ha estat molt emocionant prendre-li el campionat en l'últim partit".

Nou repte pel santcugatenc

A més, el palista santcugatenc Santi Grau disputarà aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya per Equips d'esquaix disputat a Cuenca. Amb ell, Ignasi Arms, Bernat JaumeEdmon LópezAlex Garbí seran els representants del CT Sabadell en el campionat, un campionat en el qual participaren 13 equips diferents.


"La nostra intenció és revalidar de nou el títol", apunta Santi Grau, després de vèncer els 2 anteriors Campionats d'Espanya per Equips.
 

 
Comentaris

Destaquem