27 equips formaran aquesta temporada el CFU Mira-sol Baco

L'equip mirasolenc farà la presentació oficial el divendres 21 de setembre a les 19h en el camp municipal de Mira-Sol i el club arriba al màxim històric de jugadors des de la seva fundació

El CFU Mira-sol Baco farà la presentació oficial dels equips d'aquesta nova temporada el divendres 21 de setembre a partir de les 19h. Enguany, l'equip augmenta en 5 els equips de la darrera temporada, arribant als 27 en total, amb la novetat d'un equip femení aleví i un femení infantil (aquest últim no competirà).


Els equips de futbol 7 seran els encarregats d'obrir la presentació i després, serà el torn dels conjunts de futbol 11. A més, durant l'acte hi ha preparada alguna sorpresa i Maria Grau, jugadora del sènior femení, amenitzarà la tarda amb un toc musical. Posteriorment, es farà la fotografia de tot el club i es presentarà la nova equipació. Aquesta nova equipació durà la marca de Kappa, després d'haver estat Joma la marca que lluïa la samarreta.


Eloi Rovira, tinent alcalde d'esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, estarà present, a més de la representació de la Federació Catalana de Futbol.


El club compta amb equips de diferents categories


Enguany, el CFU Mira-Sol Baco estarà format per a 27 equips: l'escoleta serà l'equip de menor edat, on jugaran nens i nenes nascuts entre el 2013 i 2014, mentre que hi haurà 4 prebenjamins més, augmentant en 2 el nombre respecta la temporada passada. A més, el conjunt seguirà tenint 4 equips benjamins i augmentarà en 5 els equips alevins, després de la incorporació del femení.


El nou equip infantil femení també augmentarà en un el nombre d'equips en aquesta categoria, respecte els dos de la darrera temporada, igual que els equips cadets que també en seran tres. El juvenil seguirà comptant amb dos equips; hi haurà un sènior de cada gènere i com l'any passat, el CFU Mira-sol tindrà un conjunt veterà.


Joan Garcia continuarà sent el director esportiu, mentre que Àngel Codina s'encarregarà de ser el coordinador esportiu del futbol 7. Les novetats d'enguany són la incorporació d'Ivan Morales com a coordinador esportiu del futbol 11; Mireia Marco com a coordinadora de la secció femenina i Nelson Ocampo com a preparador físic dels equips de futbol 11.

 
Comentaris

Destaquem