3 podis de l'Esgrima Sant Cugat en la Lliga Catalana 2

El club santcugatenc va aconseguir un or i dos bronzes en la modalitat de floret de veterans

El Club Esgrima Sant Cugat va aconseguir un or i dos bronzes en la Lliga Catalana 2, en la modalitat de floret veterans, una competició que es va celebrar a Barcelona el dissabte 18 de març. Amb això, mentre que Lazaro Vladimir Enriquez es feia amb la medalla d'or, Ohima Ramos i Albert Llenas van obtenir el bronze.

El tirador santcugatenc Enriquez va aconseguir la 3a millor posició en les poules, guanyant 4 dels 5 partits que va disputar. Ja en les eliminatòries, el santcugatenc vencia en els quarts de final a Carlos Pala, mentre que eliminava en les semifinals al seu company Albert Llenas (10 a 4). En la final, vencia 2 a 1 a Tomas Testor.

Pel que fa als bronzes, Llenas era el 2n millor de les poules (amb un ple de 4 victòries) mentre que Ohima era 4a (amb 3 triomfs i 1 derrota). Tot i això, Albert Llenas queia en les semifinals contra el seu company Lazaro Vladimir Enriquez (10 a 4), havent guanyat en els quarts de final a Sebastián del Val (10 a 3), mentre que Ohima Ramos era eliminada en les semifinals vers Tomas Testor (10 a 4), després d'haver guanyat en els quarts de final a Alfredo Tedesco per 10 a 2.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem