Uns 300 infants participen en el Campionat de Natació Local

El campionat, que donava places per a la Fase Supracomarcal, es va disputar en 5 categories diferents i en 4 modalitats

El Campionat de Natació Local va retornar un any més al municipi i ho va fer per la porta gran, amb 294 nadadors participants, el diumenge 26 de febrer a la ZEM Rambla del Celler, gràcies a l'organització de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom. El campionat, que donava places per a la Fase Supracomarcal, es va disputar en 5 categories diferents i en 4 modalitats.

Els participants van poder participar en les curses de crol, braça i esquena. A més, hi va haver una prova de relleus (crol), els equips de la qual van ser mixt i formats per 2 nens i 2 nenes. Aquests 294 participants van suposar la 3a participació més alta en el Campionat de Natació Local, després dels 343 nadadors de l'any 2012 i els 307 infants del 2014.

Pel que fa a les categories, 113 infants van participar en la categoria prebenjamí, 93 ho van fer en la benjamí i 64 en l'aleví. D'altra banda, 13 nadadors van competir en la categoria infantil i 11 ho van fer en la cadet. Pel que fa a les classificacions, tots els infants de les categories prebenjamí i benjamí van rebre una medalla, mentre que en les categories aleví, infantil i cadet, els 3 primers van ser guardonats. En el cas dels relleus, els 3 primers equips es van endur un trofeu.