Més de 31 anys dedicats al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat

L'excap de relacions institucionals del centre d'elit s'ha jubilat

Després de 31 anys i mig, de l'1 d'abril del 1988 al 4 d'octubre del 2019, Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, s'ha jubilat. Després d'11.498 dies de feina, marxa amb el reconeixement de molta gent. "He rebut moltes felicitacions personals, per telèfon, i a les xarxes socials. Això vol dir que alguna cosa he fet bé", assenyala. I sempre amb un somriure a la cara. "Sempre he intentat ser una persona optimista, i tot i que he viscut situacions de tota mena, amb bona actitud, les coses surten millor", concreta. El santcugatenc també apunta que "he conegut molta gent, i de tota classe. He après moltíssim, dels companys de feina, dels directors, dels esportistes, dels entrenadors... De tota la gent que hi ha al CAR. No he tingut problemes amb ningú".

 

Mendoza: "El millor moment, viure els Jocs Olímpics de Barcelona 1992"

 

Ha treballat amb els 5 directors que ha tingut el CAR, Joan Antoni Prat, Francesc de Puig, Joan Fontseré, Carles Combarros i Ramon Terrassa, l'actual president. "Sempre m'han deixat via lliure per treballar", afirma. Del CAR, el millor moment que s'endú "és viure els Jocs Olímpics de Barcelona 1992, viure els teus jocs a casa". Mendoza, a petició de Ramon Terrassa, director del CAR, serà a partir d'ara el representant del centre d'elit a la ciutat.

Gràcies al futbol, l'esport que l'apassiona, va arribar al CAR de la mà de Josep Lluís Vilaseca i Xavier Juncosa. "El meu pare va està lligat al futbol, el meu fill també hi va jugar, i jo hi seguiré vinculat d'una manera o una altra", assegura.

Abans d'aterrar al CAR, Mendoza, a qui li hagués agradat ser tenista, va treballar a l'editorial Vicens Vives, tot i que és diplomat en infermeria.

Va jugar de porter a la 3a Divisió al CE Europa, al Barça amateur, al CE Júpiter, al CE Mataró i a la UE Sant Andreu, on va arribar a jugar la promoció d'ascens a Segona Divisió B.

Des de fa uns anys juga a pàdel i és capità d'un equip del Junior FC. També és patró de Catalònia Fundació Creactiva.

 
 
Comentaris

Destaquem