360 parelles participaran en la 12a edició del #ForçaMiquel

El torneig de pàdel solidari tindrà lloc al Club Esportiu Valldoreix i manté l'objectiu de seguir homenatjant a Miquel Aydogan

El Club Esportiu Valldoreix acollirà un any més el #ForçaMiquel, un torneig de pàdel solidari per recaptar fons per l'Hospital Sant Joan de Déu per combatre la leucèmia infantil. La iniciativa, que va néixer en honor a Miquel Aydogan, un nen que va sofrir aquesta malaltia entre els 3 i 10 anys i que no va poder superar, celebra enguany la seva 12a edició. El torneig de pàdel tindrà lloc entre el 8 i el 15 de juny a les pistes del club valldoreixenc.

Així ho ha explicat durant la presentació del torneig l'organitzador Marc Carballeira: "Recaptem fons pel departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital de Sant Joan de Deu per estudiar la toxicitat de les quimioteràpies en tractaments de leucèmia infantil, ja que actualment hi ha pocs recursos dels organismes públics. Enguany, 360 parelles tenen cabuda en l'edició, les quals gaudiran practicant l'esport que els agrada i ajudaran a recaptar fons".

En l'àmbit esportiu, i com ja va sent habitual en les darreres edicions del campionat, el torneig #ForçaMiquel comptarà amb 12 categories diferents: 1a, 2a, 3a i 4a femenina, masculina i mixta. En aquesta edició, s'han inscrit 360 parelles i hi ha llista d'espera. D'ençà que va començar aquesta iniciativa, el #ForçaMiquel ja ha destinat més de 300.000 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu.

 


El patrocinador principal d'aquesta 12a edició és Movento Sarsa Volkswagen Sant Cugat i el seu gerent, José Salgado, ha explicat els motius: "Tenim per objectiu retornar allò que la societat ens ha donat amb l'activitat econòmica i que millor que fer-ho amb una proposta solidària amb l'Hospital Sant Joan de Deu". D'altra banda, un any més l'EMD de Valldoreix també col·labora amb aquesta iniciativa, i enguany ho fa amb 3.000 euros.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem