3.625 persones participen de la Cursa de Rac1 a Sant Cugat

Ha estat la cursa popular més multitudinària de la història de la ciutat i la tercera de la història de la Cursa Rac1

Tret de sortida de La Cursa de Rac1 a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.

Fins a 3.625 corredors han participat en la Cursa de RAC1 i l'han convertit en la cursa popular més multitudinària de la història de Sant Cugat i la tercera en nombre d'inscrits de la Cursa de RAC1 de totes les edicions de l'emissora, només superada per Barcelona i Girona.

L'emissió en directe des de la plaça de Victòria dels Àngels ha començat ja a primera hora del matí amb Xavi Bundó, Jordi Basté, Edu de Batlle, Toni Clapés i Oriol Cruz, entre d'altres.

Consulta la classificació de la Cursa de Rac1 a Sant Cugat

Toni Clapés en directe a La Cursa de Rac1 a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.

Toni Clapés en directe a La Cursa de Rac1 a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.


A dos quarts de deu, Mireia Ingla, l'alcaldessa de la ciutat, i Jaume Peral, director general de RAC1, han donat el tret de sortida a una cursa on han participat l'alcaldessa i altres membres del govern local, a més de protagonistes de l'emissora com Albert Om, Xavi Bosch, Mònica Planas o Eva Arderius.

La cursa, organitzada per RAC1 i l'empresa Gaudium Sports Barcelona, amb l'ajuda de Voluntaris 2000, ha tingut en el podi femení a la santcugatenca Melisa Melilli (1a classificada amb un temps de 17 minuts 41 segons), Francina González (2a classificada, 3a classificada de l'edició anterior) i la també santcugatenca Laura Sánchez Salazar (3a classificada).

Pel que fa al podi masculí, l'han coronat el santcugatenc Aleix Serra amb un temps de 15 minuts 17 segons (1r classificat), el també veí de Sant Cugat Josep Díaz (2n classificat) i Albert Ruz (3r classificat).

Tots els guanyadors de La Cursa de Rac1 a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.

Tots els guanyadors de La Cursa de Rac1 a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.


L'ambient familiar i festiu ha regnat als voltants del Teatre-Auditori, on es trobaven diversos comerços de la ciutat que oferien productes i serveis pels corredors com gots d'aigua plegables de Sorea o massatges de Mans de Sant. A més, hi havia zones d'esbarjo amb classes d'estiraments dirigides i música les actuacions de Sense Sal, Sexenni, Judit Neddermann i Dan Peralbo.

Jordi Basté entrevistant en directe a La Cursa de Rac1 a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.

Jordi Basté entrevistant en directe a La Cursa de Rac1 a Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem