4 atletes del Club Muntanyenc, en l'Estatal de pista curta sub-16 d'atletisme

Els 4 esportistes van aconseguir la seva plaça en el darrer Campionat de Catalunya de pista curta sub-16, en el qual van fer podi tots ells

Fins a 4 atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat participaran en el Campionat d'Espanya de pista curta sub-16 d'atletisme, una competició que es disputarà a València entre el dissabte 2 i el diumenge 3 de març. Els atletes són Guillem Alonso (salt amb perxa), Joan Boubacar Guzman (triple salt), Álvaro Rodríguez (60 metres llisos) i Lara Ortolà (salt amb perxa), aconseguint tots els bitllets en el Campionat de Catalunya de pista curta sub-16, on van fer podi.Guillem Alonso arriba al campionat amb una marca de 3.90 metres, sent la 2a millor marca de tots els perxistes que participen en la competició, superat només per l'atleta Santiago Rodríguez, amb una marca de 3.95 metres. Possibilitats també pel saltador Joan Boubacar Guzman, que amb una marca de 12.96 metres, se situa com el 3r millor saltador de la temporada.

Més complicat ho tindrà el velocista Álvaro Rodríguez, que arriba amb una marca de 7.42 segons, sent el 14è millor temps dels competidors. Finalment, repte complicat per Laia Ortolà en el salt amb perxa, i és que compta amb una marca de 3.10 metres, mentre que la líder de l'any, Alba Benito, té un salt de 3.95 metres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem