4 equips de l'Handbol Sant Cugat jugaran a la Lliga Catalana

El club vermell-i-negre aconsegueix classificar els 4 equips que van disputar la fase prèvia i amb això, tindrà tots els primers equips de categories inferiors jugant en la Lliga Catalana

El Club Handbol Sant Cugat aconsegueix classificar als quatre equips que van competir la fase de classificació per a disputar la Lliga Catalana aquesta temporada. Així doncs, el Juvenil A, el Cadet A, l'Infantil A i l'Infantil A femení disputaran enguany la màxima competició estatal.

El primer d'ells en assegurar-se la classificació va ser el CH Sant Cugat Juvenil A. L'equip es va imposar per 34 a 19 al CH Terrassa; va vèncer 29 a 23 a la Salle Bonanova i finalment va guanyar 19 a 27 a l'Handbol Cooperativa. Amb això, l'equip vermell-i-negre es va adjudicar la primera posició i es va assegurar una de les 16 places disponibles.

En la següent categoria, el Cadet A també ha assolit la 1a posició, després de guanyar els seus 3 respectius partits: contra l'EH Sant Vicenç (48-19), davant l'Handbol Sant Llorenç - Sant Feliu de Llobregat (27-38) i enfront de la JH La Llagosta (34-25). D'aquesta manera, el conjunt santcugatenc ocuparà una de les 16 places de la màxima divisió catalana.

Finalment, els dos primers equips infantils s'han assegurat la seva participació en la màxima competició estatal, tot i caure en un dels 3 partits que han disputat. L'equip masculí guanyava a l'Handbol Igualada (21 a 20) i al Sant Martí Voramar (22 a 21), ambdós per un resultat molt ajustat. Per contra, queia a casa de l'OAR Gràcia Sabadell per 29 a 26. Tot i la segona posició en la classificació, l'equip de Sant Cugat ha estat un dels 16 conjunts en aconseguir la classificació.

D'altra banda, l'infantil femení també serà un dels 12 equips que competiran en la Lliga Catalana. Després d'eliminar en la fase prèvia a l'Handbol Gavà amb dues victòries (16-12 i 15-24), el conjunt vermell-i-negre començava amb una victòria contra l'EH Sant Vicenç (17-25), queia en el segon partit davant l'Handbol Gavà (19-16), però finalment certificava la classificació després de tombar el KH-7 BM. Granollers (18-12).

Per a Joan Sancho, director esportiu del club santcugatenc: "És un orgull tenir tots els equips en la màxima categoria catalana, per nosaltres ja és un èxit jugar a la Lliga Catalana. Tot i això, esperem tenir opcions per a classificar-nos al Campionat d'Espanya i donar la possibilitat als jugadors de jugar en la màxima competició nacional". De cada categoria, els 4 primers es classifiquen per a disputar el màxim campionat nacional, un campionat que fa 3 anys que el club de Sant Cugat es queda a les portes per un sol punt.