4 ors d'atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat en l'Estatal de Federacions Autonòmiques

La participació dels atletes santcugatencs va ajudar a Catalunya a guanyar aquesta competició en categoria sub-18

4 atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat van participar en el triomf de Catalunya en el Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques sub-18, una competició que es va disputar a Logronyo, el dissabte 24 de juny. El balanç dels santcugatencs va ser de 4 medalles d'or i 1 plata, uns resultats que demostren el bon estat en forma dels atletes en formació del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Així doncs, Isaias Artigas es va fer amb la medalla d'or en els 100 metres, amb una marca de 10.92 segons. En el cas de Martina Zunino, la santcugatenca també ocupava la part més alta del podi en els 400 metres tanques, amb un temps d'1:00.35. Per la seva banda, Helena Santacana es feia amb la plata en els 400 metres, amb un temps de 55.74 segons, només superada l'atleta de les Illes Balears (54.91). A més, tots 3 velocistes van participar en la prova de 4x400 mixt, assolint també l'or amb una marca de 3:30.31. Finalment, la saltadora Elda Romeva obtenia la medalla d'or en la longitud, amb un salt de 5.89 metres.