4 ors del Club Muntanyenc Sant Cugat en el Campionat de Catalunya en pista coberta

Elda Romeva va fer un doblet, mentre que Paula Rodríguez va assolir a més Rècord de Campionat

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat va aconseguir fins a 5 medalles en el Campionat de Catalunya sub-18 en pista coberta, un campionat que es va disputar a Sabadell, el diumenge 26 de febrer. D'aquestes 5 medalles del club santcugatenc, 4 d'elles van ser d'or, mentre que una va ser de bronze.

La gran protagonista de la competició va ser Elda Romeva, la qual va aconseguir penjar-se fins a 2 medalles d'or: una en la modalitat de salt de llargada (amb una marca de 5.59) i una altra en la prova de triple salt (amb un salt de 12 metres). Un altre nom propi de la competició va ser Paula Rodríguez, i és que la santcugatenca va guanyar la prova de 60 metres tanques amb un temps de 8.57, sent Rècord del Campionat.

D'altra banda, també medalla d'or per Isaias Artigas, el qual va copar la part alta del podi dels 200 metres, amb un temps de 21.96 segons. Finalment, Helena Santacana va fer-se amb el bronze en els 400 metres amb una marca de 57.61 segons.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem