400 persones pedalen per una bona causa en la Bicicletada Solidària d'Àgora

L'Agora Sant Cugat International School col·labora amb l'ONG Pallapupas

La 24a edició de la Bicicletada Popular Solidària, que organitza l'Àgora, ha concentrat a 400 participants, que al llarg del matí han estat pedalant per a una bona causa per Sant Cugat. Les bicicletes han sortit a les 10:30 des de l'edifici de l'Olivera de l'escola Àgora.

Com cada any, el desplegament que genera aquest esdeveniment ha estat gran. "Vull agrair molt la tasca que fa la policia, la Creu Roja, Protecció Civil i la Unió Ciclista. Sense ells no seria possible fer la bicicletada solidària", ha explicat Francesc Guijosa, membre de l'organització.

Tot i que encara no han comptabilitzat els diners recaptats, els organitzadors de l'esdeveniment estan satisfets amb la resposta dels santcugatencs i ja preparen un nou recorregut per a l'any vinent, quan se celebrarà la 25a edició de la bicicletada popular solidària d'Àgora.

Aquest any, igual que en l'anterior, els beneficis de la bicicletada van destinats a l'ONG Pallapupas, que tracta de fer més amena i lleugera la vida dels malalts a través dels somriures i l'humor.

Pallapupas porta a terme, per exemple, projectes d'acompanyaments d'infants a quiròfan o en hospitals de dia d'oncohematologia per a nens. En aquest sentit, a banda de recaptar fons per a la causa, l'objectiu de la bicicletada és fer visible la tasca d'aquesta entitat.

 
Comentaris

Destaquem