42 equips i 460 jugadors a les 23es Jornades d'Handbol Escolar

El benjamí de l'escola Santa Isabel guanya el campionat. El Turó de Can Mates aleví i l'Handbol Sant Cugat infantil femení, subcampions

La Zona Esportiva Municipal de Can Llobet (la Floresta) ha acollit aquest dissabte 13 de juny les 23es Jornades d'Handbol Escolar, amb la participació de 42 equips i 460 jugadors. Aquesta activitat, encara que està dirigida als alumnes que fan handbol en els Jocs Esportius Escolars, també aplega equips d'altres poblacions, amb els quals s'organitza un torneig per categories. En concret s'han fet lcompeticions en les categories benjamí, aleví, infantil masculí i infantil femení.

Pel que fa a la participació santcugatenca, han tingut representació les escoles Pi d'en Xandri, Catalunya, l'Olivera, Turó de Can Mates, la Floresta, Santa Isabel, Ferran i Clua, Joan Maragall i l'Avenç. En categoria infantil han participat 4 equips masculins de l'Handbol Sant Cugat i un de femení. Aquestes jornades posen punt final a la temporada d'aquest curs vigent.

Els resultats

En la competició benjamí han participat 16 equips. El guanyador ha estat l'escola Santa Isabel, que s'ha imposat a la final a l'Igualada per 21-14. En la competició aleví la participació ha estat de 12 equips. El Ramon i Cajal ha vençut al Turó de Can Mates pel mateix resultat que la final benjamina, 21-14.

En la competició infantil el resultat més destacat ha estat el de l'Handbol Sant Cugat, que ha quedat subcampió. A la final ha perdut amb l'Handbol Esplugues (11-16). Pel que fa al masculí, el vencedor ha estat l'OAR Gràcia Sabadell, que ha superat per 27-26 a l'Igualada.

 
Comentaris

Destaquem